SPelen     LEren     ONtdekken

Geslaagd schoolreisje groep 7

Traditioneel als het is, gaat groep 7 ieder jaar op schoolreisje naar de Efteling. Zo nu ook op vrijdag 22 mei. Een prima dag, met een perfecte temperatuur en een prima zonnetje.
De kinderen gingen opgetogen in groepjes het park in, waarbij al snel de weg naar de achtbanen gevonden werd. Dat was ook meteen het drukste plekje van het park, want een andere groep besloot om eerst naar de pyraña te gaan, om daar vervolgens (bijna) de hele ochtend te blijven, omdat er nauwelijks een rij stond!

Rond lunchtijd verzamelden we ons bij de afgesproken plek om daar onze boterhammen te nuttigen. Voor sommigen niet echt een lunchmoment, want door al het lekkers wat ze in de ochtend al genuttigd hadden, was er voor de boterhammen nauwelijks meer plaats…

De middag vloog razendsnel voorbij. Nadat (bijna) alle kinderen zich op de afgesproken tijd en plaats verzameld hadden, werden ze nog getrakteerd op een waterijsje, waarna we ons rond 17.00uur weer meldden bij de bus. Voldaan, maar nog lang niet moe, terug naar Uden!
Media
  • 150522Schoolreisgroep7.jpg

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

ma 6 mei
Schoolfotograaf
do 9 mei
vr 10 mei
Hemelvaart
ma 13 mei 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Waterles
vr 17 mei 12:30
14:00
Ateliers
ma 20 mei
2e Pinksterdag
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement